آموزش روش پختن پودینگ لیمو

پودینگ با با طعم ترش و مطبوعش می تواند دسر خوبی برای شامتان باشد

برای ۶ نفر

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم:

۵۵ گرم کره
۱۱۵ گرم شکر وانیلی یا ساده
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو
۲ عدد تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده
۵۵ گرم آرد
۲۸۵ میلی گرم شیر

طرز تهیه:

۱- فر را روی درجه ۲۰۰ سانتی گراد از پیش گرم کنید.

۲- در یک دستگاه همزن، کره، شکر و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید.

۳- زرده تخم مرغ و آرد را به مخلوط اضافه کرده، هم زنید، سپس شیر و سه قاشق چایخوری آب لیمو به آن اضافه کنید و خوب هم زنید.

۴- سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر هم زنید تا سفت شود سپس آن را در مخلوط لیمو ریخته و مخلوط را در ظرف نسوزی که از قبل چرب شده بریزید.

۵- ظرف را درون تابه ای قرار دهید و تابه را تا نیمه آب جوش بریزید و در فر تا ۴۰ دقیقه حرارت دهید تا سفت و طلایی شود.

اکنون می توانید پودینگ آماده شده را گرم میل کنید.

آموزش روش پختن پودینگ لیمو
رای دادن به این مطلب
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید


web statistics