آموزش پختن براونی خرما و گردو

براونی (Browni) نام یکی از انواع کیک‌های شکلاتی است که به عنوان عصرانه همراه چای – آن هم در این سرمای زمستانی- بسیار می‌چسبد.  مواد لازم:  – ۳۵۰گرم شکلات ساده تخته‌ای (خرد شود)  – ۲۲۵ گرم یا یک پیمانه کره (نگینی خرد شود)  – ۳ عدد تخم‌مرغ بزرگ  – ۱۱۵ گرم یا نصف پیمانه شکر  – یک قاشق چای‌خوری وانیل  – سه‌چهارم پیمانه آرد گندم (الک شود)  – ۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه خرما (پوست و هسته آن گرفته و ریز خرد شود)  – ۲۰۰ گرم یا یک و سه‌چهارم پیمانه مغز گردوی خرد شده  – پودر قند برای تزئین  طرز تهیه:  ۱ – ابتدا باید شکلات تخته‌ای را آب کنید. برای این منظور باید از روش بن مارین یا حرارت غیرمستقیم استفاده کنید؛ به این ترتیب که قابلمه کوچکی حاوی آب را روی شعله اجاق گاز قرار دهید، سپس شکلات تخته‌ای تکه‌شده را داخل کاسه بلوری دیگری ریخته و روی دهانه قابلمه قرار دهید. حرارت حاصل از جوشیدن و بخار شدن آب داخل قابلمه زیرین، تکه شکلات‌ها را نیز ذوب می‌کند.  ۲ – فر اجاق گاز را روی ۱۹۰درجه سانتی‌گراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت یا شماره۵ روشن کنید تا گرم شود. حالا کف و دیواره‌های قالب مستطیل شکل مخصوص کیک را چرب کرده و سطح داخل آن را با یک تکه کاغذ روغنی شیرینی‌پزی بپوشانید.  ۳ – در یک کاسه بلوری دیگر، تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل هم بزنید، سپس به شکلات ذوب شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. پس از آن، آرد، خرما و گردو را افزوده و به هم‌زدن ادامه بدهید.  ۴ – حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، قالب کیک را از داخل فر بیرون آورده و مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود. سپس کیک را برگردانید.

آموزش پختن براونی خرما و گردو
5 (100%) 1 vote
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

web statistics