آموزش پختن غذایی مقوی برای افطار

آموزش پختن غذایی مقوی برای افطار

 

ترجیحا بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود. با آموزش پختن غذایی مقوی همراه ما باشید.

سوپ کلم :

تهیه سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم (۶ نفر):

  • روغن : ۲ قاشق سوپ خوری
  • پیاز خرد شده متوسط : ۱ پیمانه
  • سیر قیمه قیمه شده : ۲ عدد
  • هویج درشت خرد شده : ۱ پیمانه
  • آب مرغ : ۶ پیمانه
  • ریحان تازه خرد شده : ۱ قاشق سوپ خوری
  • کلم پیچ تازه خرد شده : ۴ پیمانه معادل ۲۲۵ گرم
  • نمک : ۱٫۴ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه : ۱٫۸ قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده : ۱ عدد
  • عدس قرمز : ۱٫۲ پیمانه

طرز تهیه :

در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای ۱۰ دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم.
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

نکته : اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

 

خوراک لوبیا :

این خوراک پرادویه شامل لوبیا های مختلف و شکلات است حتماً آن را امتحان کنید.
زمان آماده کردن مواد: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۸ الی ۶ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر :

  • لوبیا چیتی : ۴۲۵ گرم
  • لوبیا سفید پخته شده : ۴۲۵ گرم
  • لوبیا قرمز پخته شده : ۴۲۵ گرم
  • آب مرغ با مقداری نمک : ۱ پیمانه
  • گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • شکلات آب شده : ۳ قاشق سوپ خوری
  • پودر چیلی : ۱ قاشق سوپ خوری
  • خامه و پنیر چدار : اختیاری – به مقدار دلخواه

آموزش پختن غذایی مقوی

(روش تهیه) :

در یک ظرف ۴ لیتری لوبیاها، گوجه فرنگی، ادویه چیلی، آب مرغ و شکلات آب شده را ترکیب کرده و در آن را می گذاریم، روی حرارت کم برای ۶ الی ۸ ساعت قرار می دهیم و برای ۱ ساعت هم روی حرارت زیاد.
در صورت تمایل می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن خامه و پنیر هم بریزید.

source

آموزش پختن غذایی مقوی برای افطار
3 (60%) 3 votes
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

web statistics