روش درست کردن خیار شور ورقه ای

روش درست کردن خیار شور ورقه ای

در این آموزش روش تهیه خیار شور ورق ورق شده آماده شده است.

مواد مورد نیاز: پیاز: 6 عدد کوچک – به صورت نازک ورقه شده دانه خردل: یک قاشق چای خوری زردچوبه: سه چهارم قاشق چای خوری دانه کرفس: یک قاشق چای خوری سرکه: سه فنجان شکر: دویست و بیست و پنج گرم نمک: یک سوم فنجان خیار: شش عدد به صورت ورق ورق شده

روش درست کردن خیار شور:

ابتدا در یک قابلمه بزرگ، پیاز، دانه خردل، دانه کرفس و زردچوبه را با هم مخلوط می کنیم. سپس در یک ماهی تابه، شکر، سرکه و نمک را مخلوط می کنیم و روی حرارت  می گذاریم تا به جوش آید. سپس به مخلوط درون قابلمه اضافه می کنیم. حالا خیار ها را اضافه می کنیم. بعد مواد را در ظرف مورد نظر می ریزیم، درب ظرف را محکم می بندیم و حداقل 2 هفته قبل از مصرف در یخچال  می گذاریم. نکته: برای داشتن خیاز شوری خوش طعم تر یک یا دو حبه سیر اضافه کنید.

روش درست کردن خیار شور ورقه ای
رای دادن به این مطلب
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید


web statistics