خانه / آشپزی / روش پختن کلم پیچ و توت خشک به سبک باواریایی

ابزار برش هندوانه
کیف رولی لوازم آرایش
برچسب طراحی خط چشم
چرخ خیاطی تمام اتوماتیک ، برقی و باطری خور


روش پختن کلم پیچ و توت خشک به سبک باواریایی

روش پختن کلم پیچ و توت خشک به سبک باواریایی

غذایی که امروز قصد داریم به شما آموزش دهیم به نوعی یک میان وعده مناسب است اما قابلیت سرو در وعده اصلی همراه با گوشت، آواکادو یا به صورت ساندویچ را نیز دارد.

کلم پیچ و توت خشک به سبک باواریایی:

مواد مورد نیاز برای دو نفر:

کلم رنده شده : 400 گرم

روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری

نمک: به مقدار مورد نیاز

فلفل: به مقدار مورد نیاز

پیاز خرد شده: نصف فنجان

توت خشک: ده عدد

سیب پوست کنده و خرد شده : نصف فنجان

 

روش درست کردن کلم پیچ باواریایی:

کلم پیچ دارای سه گروه اصلی است که به ترتیب کلم پیچ سفید، کل پیچ قرمز و کلم‌ پیچ میلان نام دارند. در این آموزش شما می توانید از کلم معمولی و یا کلم پیچ سفید استفاده کنید.
روش تهیه این خوراک بسیار بسیار ساده است، تنها کاری که شما باید انجام دهدید این است که مواد اولیه را به ترتیب کلم ها، سیب، پیاز توت خشک داخل یک کاسه بزرگ ریخته و بعد نمک و فلفل و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. بعد کاسه را در فضای اتاق به مدت 30 تا 45 دقیقه به حال خود رها کنید و پس از اطمینان از این که پیازها به خوبی نرم شده اند آن را میل کنید.

رای دادن به این مطلب

درباره ی بیتا

بیتا هستم یکی از نویسنده های فرا مدل . هدف من گذاشتن بهترین مدل لباس ها و مطالب آموزشی، آرایشی برای شما عزیزان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *