روش درست کردن خورشت بادمجان و انار

روش درست کردن خورشت بادمجان و انار

 

در این مطلب روش پختن خورشت با بادمجان و دانه های انار آموزش داده می شود.

خورشت بادمجان و انار:

مواد مورد نیاز:

بادمجان: چهار عدد متوسط

شکر: 2 قاشق غذا خوری

انار ترش: یک پمانه

پیاز: 2 تا 3 عدد – اندازه متوسط

روغن: به مقدار مورد نیاز

نمک: به مقدار مورد نیاز

فلفل: به مقدار مورد نیاز

زردچوبه: به مقدار مورد نیاز

آب: یک چهارم پیمانه

گردو: به شکل نگینی خرد شده به مقدار نصف پیمانه

 

روش درست کردن خورشت:

اول بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می گذاریم تا تلخی آن از بین برود، سپس آن را خشک و در روغن سرخ می کنیم و در ظرفی می گذاریم.
در همان ظرف اول پیاز خرد شده را سرخ می کنیم، تا طلایی رنگ شود، سپس انار ترش یا انار ملس را اضافه و خوب سرخ می کنیم.
سپس گردو نگینی شده را به اضافه نمک، فلفل و زردچوبه در ظرف می ریزیم و به اندازه کافی آب ریخته و می گذاریم تا آب آن کشیده شود.
سپس این مواد را درون شکم بادمجان می ریزیم و مابقی مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می ریزیم.
نکتـه: اگر انار خیلی ترش بود مقداری شکر اضافه می کنیم.

روش درست کردن خورشت بادمجان و انار
1 (20%) 1 vote
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید


web statistics