خانه / آشپزی / روش پختن مرنگ اسپرسو شکلاتی

ابزار برش هندوانه
کیف رولی لوازم آرایش
برچسب طراحی خط چشم
چرخ خیاطی تمام اتوماتیک ، برقی و باطری خور


روش پختن مرنگ اسپرسو شکلاتی

روش پختن مرنگ اسپرسو شکلاتی

 

در این مطلب روش درست کردن مرنگ اسپرسو شکلاتی آموزش داده می شود.

پختن مرنگ اسپرسو شکلاتی:

مواد مورد نیاز:

سفیده تخم مرغ: دو عدد – با دمای اتاق
وانیل: یک قاشق چای خوری
اسپرسو: یک قاشق چای خوری – پودر اسپرسو فوری
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
کرم تارتار:یک شانزدهم قاشق چای خوری
شکر:صد و پانزده گرم
شکلات گرم خرد شده: به مقدار دلخواه

روش درست کردن مرنگ اسپرسو شکلاتی:

فر را روی 93 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) قرار می دهیم تا گرم شود.
سفیده تخم مرغ، وانیل، پودر اسپرسو، نمک و کرم تارتار رو با همزن برقی (دور متوسط) هم می زنیم تا فرم بگیرد تا زمانی که جای پره های همزن روی سفیده بماند. سپس کم کم با قاشق شکر رو اضافه می کنیم و با دور تند همزن، هم می زنیم تا سفیده فرم گرفته و حالت براق داشته باشد.مرنگ آماده شده و حالا به مقدار یک قاشق غذاخوری پر از مرنگ توپک های کوچیک با فاصله 3 سانتیمتری از هم دیگر، درون سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشانده ایم می گذاریم و حدود 2 ساعت درون فر قرار می دهیم.
حالا فر را خاموش کرده و در فر را به اندازه یک و نیم سانتیمتر باز می گذاریم و اجازه می دهیم مرنگ ها به همین صورت بمدت 1 ساعت درون فر باقی بمانند. سپس سینی فر را بیرون میاوریم و مرنگ ها را با کاغذ روغنی به سطح مورد نظرمون منتقل می کنیم تا کاملا خنک شوند.
شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند.
سپس مرنگ ها خنک شده را از کاغذ روغنی جدا می کنیم و نیمی از هر مرنگ را توی شکلات مایع که از قبل آماده کردیم فرو میبریم و نگه میداریم تا شکلات اضافی از سطح مرنگ چکه کند و بریزد.
مرنگ های شکلاتی را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم (به شکلی که سطح شکلات دار بالا باشه) و 25 تا 30 دقیقه درون یخچال می گذاریم تا شکلات فرم بگیرد. مرنگ های شکلاتیمون آماده سرو هستد.

چند نکته:

مرنگ چیست؟
روش بن ماری چیست؟

برای ذوب کردن شکلات قهوه ای یا سفید می شود از ظرفی فلزی استفاده کرد و ظرف محتوی شکلات را روی ظرف دیگری که محتوی آب هست قرار داد و ظرف آب را روی حرارت ملایم گذاشت. به این روش بن ماری (بن ماری یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم) گفته می شود. شکلات به تدریج شل می شود و باید با لیسک هم زد تا کاملا ذوب شود.

رای دادن به این مطلب

درباره ی بیتا

بیتا هستم یکی از نویسنده های فرا مدل . هدف من گذاشتن بهترین مدل لباس ها و مطالب آموزشی، آرایشی برای شما عزیزان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *