خانه / آشپزی / روش درست کردن کلوچه های مقوی برای صبحانه

ابزار برش هندوانه
کیف رولی لوازم آرایش
برچسب طراحی خط چشم
چرخ خیاطی تمام اتوماتیک ، برقی و باطری خور


روش درست کردن کلوچه های مقوی برای صبحانه

روش درست کردن کلوچه های مقوی برای صبحانه

 

در این سری مطلب روش پختن کلوچه مغذی صبحانه آمورش داده می شود. با فرامدل همراه باشید.

روش درست کردن کلوچه:

مواد مورد نیاز:

آرد: به اندازه 2 پیمانه

ماست: نصف یک پیمانه

شکر: دو / سوم یک پیمانه

تخم‌ مرغ : یک عدد

زنجبیل : نصف قاشق مربا خوری

روغن مایع : سه قاشق بزرگ

کره آب شده:  چهار قاشق بزرگ

نمک :یک چهارم  قاشق چایخوری

بیکینگ پودر : دو قاشق بزرگ

کنجد: به مقدار مورد نیاز

زعفران آب شده :نصف قاشق بزرگ

زرده تخم‌ مرغ : یک عدد

 

روش پختن کلوچه:

مواد خشک را با هم قاطی کرده و در یک ظرف بزرگ دو بار الک کنید. وسط مواد را گود کرده، روغن و تخم‌مرغ و ماست را قاطی کرده و داخل آن بریزید.

بعد خمیر را ورز داده، اگر خمیر چسبنده بود به آن کمی آرد اضافه کرده و داخل کیسه فریزر به مدت یک ساعت قرار بدهید.

توپی از خمیر به سایز یک پرتقال متوسط بردارید و روی یک تخته آغشته به آرد وردنه کنید(به ضخامت نیم سانتی‌متر) .

بعد با لبه ی لیوان خمیر را قالب زده و مجددا یک بار وردنه کنید. اطراف لبه خمیر را به سفیده تخم‌مرغ بمالید و روی هم بچسبانید.

زعفران و زرده تخم‌ مرغ را با هم مخلوط و روی کلوچه‌ها بزنید و کنجد را نیز روی آنها بپاشید و در سینی گالوانیزه به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتی‌گراد بگذارید.

کلوچه صبحانه شما آماده است.

امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد.

روش درست کردن کلوچه های مقوی برای صبحانه
2 (40%) 4 votes

درباره ی بیتا

بیتا هستم یکی از نویسنده های فرا مدل . هدف من گذاشتن بهترین مدل لباس ها و مطالب آموزشی، آرایشی برای شما عزیزان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *