خانه / آرایش و زیبایی / آرایش مو / چگونه موهایمان را فر موقت کنیم؟(توضیح مرحله به مرحله)

ابزار برش هندوانه
کیف رولی لوازم آرایش
برچسب طراحی خط چشم
چرخ خیاطی تمام اتوماتیک ، برقی و باطری خور


چگونه موهایمان را فر موقت کنیم؟(توضیح مرحله به مرحله)

فر موقت:

در این آموزش در 10 مرحله موهایتان را فر کنید. زمانی به شکل موقت و در زمان کم بدون استفاده از وسایل حرارتی مثل بابلیس یا بیگودی های برقی و داغ که استفاده زیاد آن ها باعث آسیب رساندن به موها خواهد شد، موهایتان را فر و یا ویو می کنید، نه تنها نیاز به رسیدگی زیاد ندارد بلکه به خاطر استفاده از مواد طبیعی با گذشت زمان باعث حالت دار شدن موها و حجم دار شدن موها نیز خواهد شد.

مرحله اول: تهیه کردن بیگودیهای فر بسته به شکل فر ریز یا درشت و یا متوسط می باشد (نکته: می توانید این بیگودی ها را از بیرون تهیه کنید و یا چون هر چه لایه های مو را کمتر بگیرید فر شما زیباتر می شود به تعداد زیادی بیگودی نیاز دارید، آن ها را با هزینه‌ی پایین در منزل درست کنید: ابتدا کاغذهایی به ابعاد ۹ در۹ یک دست و هم اندازه با توجه به حجم مو به تعداد ۳۰ الی ۵۰ عدد درست کرده (از کاغذهای یادداشت مربع نیز می توانید استفاده کنید.) و آن ها را لوله ای شکل کنید که مثل بیگودی های ریز می شود و البته اندازه بیگوی های شما به خودتان بستگی دارد که دوست دارید فر ریز داشته باشید یا درشت و یا متوسط.

مرحله دوم: اگر موهایی کاملا صاف و بدون هیچ حالتی دارید که بعد از حالت دادن با سشوار یا بیگودی خیلی سریع به حالت قبل برمی گردد و فرم خود را از دست می دهد، باید پس از حمام که آب موها کشیده شد و موها نم دار هستند، آن ها را به دو طرف سر شانه کرده و از جلو با لایه های خیلی کم و زدن مقداری تافت یا مواد نگهدارنده به موها بزنید، آن ها را به دور بیگودی‌ها و در وسط آنها به شکل مرتب بپیچید و دو طرف کاغذهای لوله ای را خم کنید تا موها باز نشوند. در صورت باز شدن می توانید از گیره‌های سیاه مو جهت ثابت نگه داشتن آن ها استفاده کنید.

مرحله سوم: گاهی برای موهایی که مقداری حالت دارند و به راحتی به هر فرم دلخواهی که می‌خواهیم در می‌آیند، نباید از مواد نگهدارنده استفاده کرد و فقط نم داشتن موها کافی است.

مرحله چهارم: برای فرهای درشت تر کاغذهای لوله ای را باز تر پیچانده و قطر لوله ها را بیشتر کنید.

مرحله پنجم: بعد از پیچاندن همه ی موها از جلو به پشت سر تقریبا نیم ساعت و یا بسته به نوع موها کمی بیشتر طول میکشد تا موها خشک شوند، البته از سشوار با باد بسیار ملایم برای خشک شدن آنها استفاده کنید. دقت کنید که هنگام سشوار کشیدن نظم بیگودی ها به هم نریزید و باعث باز شدن آنها نشوید.

مرحله ششم: برای باز کردن موها کاغذهای لوله ای را از سمت پایین گرفته و به شکل عمودی به پایین بکشید تا منگوله ای و لولای باز شوند نه اینکه به شکل افقی به سر بچسبد که در این صورت اصلا فر زیبایی نخواهید داشت.

مرحله هفتم: پس از آن که موها را به ترتیب از جلو به پشت سر به آرامی باز کردید میتوانید با انگشتان تان آن ها را از هم جدا کرده و فرتان را طبیعی تر جلوه دهید و در این زمان برای براق شدن موها میتوانید از کمی روغن زیتون استفاده کنید.

مرحله هشتم: برای ویو شدن موها از بیگودی های درشت با گرفتن لایه های زیاد مو این کار را انجام دهید اما برای فرهای ریز و چه درشت باید لایه های جدا شده را کم بگیرید با این تفاوت که در فر ریز از بیگودی ریز و در فر درشت از بیگودی درشت استفاده کنید.

مرحله نهم: این شکل فر تا زمان شسته شدن همچنان باقی خواهد ماند و تنها با شسته شدن به حالت اولیه ی خود باز خواهد گشت.

مرحله دهم: فرهای شش ماهه یا دائم به موها آسیب می رساند و حتی گاهی به خاطر مواد شیمیایی باعث سوزاندن آنها خواهد شد و اکثر اوقات به خاطر رسیدگی به آنها شما را خسته خواهد کرد، چرا که شما باید فرشش ماهه را دائم چرب نگه دارید تا خوش حالت بایستد و این خود استفاده از واکس ها و کرمهای مو را به همراه خواهد داشت که مصرف بیش از حد این مواد نیز در دراز مدت ضررهای زیادی را برای موی شما خواهد داشت اما این فر نیاز به مراقبت نداشته و هر زمان که از آن خسته شوید با شستن از بین خواهد رفت.

امیدواریم این مطلب برای ما مفید بوده باشد. دیدگاه خود را به ما بگویید.

چگونه موهایمان را فر موقت کنیم؟(توضیح مرحله به مرحله)
2.65 (52.94%) 17 votes

درباره ی بیتا

بیتا هستم یکی از نویسنده های فرا مدل . هدف من گذاشتن بهترین مدل لباس ها و مطالب آموزشی، آرایشی برای شما عزیزان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

frontpage hit counter