خانه / آشپزی / روش درست کردن خورش کنگر فرنگی

ابزار برش هندوانه
کیف رولی لوازم آرایش
برچسب طراحی خط چشم
چرخ خیاطی تمام اتوماتیک ، برقی و باطری خور


روش درست کردن خورش کنگر فرنگی

روش درست کردن خورش کنگر فرنگی

کنگر فرنگی، ارده شاهی یا آرتیشو (نام گیاهشناسی: Cynara scoolymus) نوعی گیاه یکساله است که بومی جنوب اروپا و کناره مدیترانه است. غنچه این گیاه خوراکی است و بیشتر به صورت آب پز پخته می شود. همچنین، در ایتالیا، این گیاه سبزی اصلی پیتزای چهارفصل در فصل بهار است. کنگر گیاهی است علفی که در ایران نیز پرورش داده می‌شود.(ویکی پدیا)

مواد مورد نیاز(برای 6 نفر):

فلفل سیاه: به مقدار مورد نیاز
نمک: به مقدار مورد نیاز
لیمو ترش:  نصف لیمو
کنگر فرنگی: هجده عدد
آب مرغ: یک و نیم فنجان – کم نمک
آویشن: سه چهارم قاشق چای خوری
پیاز: یک عدد – ورقه شده
تره فرنگی: دو عدد – خرد شده
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
پوست لیمو: یک قاشق غذاخوری – رنده شده
جعفری: یک و یک چهارم فنجان – خرد شده
سیر: سه حبه  – خرد شده
گوشت گوسفند: یک کیلو پانصد گرم – گوشت سردست بدون استخوان و چربی – خرد شده

روش درست کردن خورش کنگر فرنگی:

گوشت گوسفند را درون یک کاسه بزرگ قرار دهید و روی آن نمک و فلفل ریخته و به مدت سی دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. یک فنجان جعفری، سیر و پوست لیمو را درون یک کاسه با هم مخلوط کنید.
روغن را درون یک قابلمه گرم کنید و گوشت را داخل روغن سرخ کنید به صورتی که هر دو تکه گوشت را به مدت هفت دقیقه سرخ کنید و سپس آنها را به یک کاسه متوسط انتقال دهید. تره فرنگی و پیاز را به آن افزوده و به مدت دو دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس مخلوط جعفری و آویشن را به آن افزوده و 30 ثانیه آن ها را تفت دهید. سپس گوشت را دوباره به قابلمه برگردانید و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت و نیم آرام بجوشد تا گوشت نرم شود.(می توانید خورش را یک روز قبل از سرو هم آماده کنید و آن را داخل یخچال بدون سرپوش قرار دهید). یک کاسه متوسط را پر از آب کنید. آبلیمو را داخل کاسه بچکانید سپس لیمو را هم داخل آب بیندازید و کنگر های پاک شده را داخل آب و لیمو بریزید. سپس کنگر ها را آبکش کنید و به خوراک گوشت اضافه کرده، دوباره آن را به جوش آورید. بعد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بسته و آرام بجوشانید تا زمانی که کنگرها نرم تر شوند. می توانید در صورت تمایل آب مرغ بیشتری به خورش افزوده و به مدت بیست و پنج دقیقه آرام بجوشانید و روی آن مقداری نمک و فلفل ریخته سپس به کاسه انتقال دهید. روی خورش یک چهارم فنجان جعفری خرد شده را پخش کنید و در صورت تمایل با برنج سرو کنید.

 

رای دادن به این مطلب

درباره ی بیتا

بیتا هستم یکی از نویسنده های فرا مدل . هدف من گذاشتن بهترین مدل لباس ها و مطالب آموزشی، آرایشی برای شما عزیزان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *