خانه / آشپزی / روش پختن سوپ جو همراه با شیر

ابزار برش هندوانه
کیف رولی لوازم آرایش
برچسب طراحی خط چشم
چرخ خیاطی تمام اتوماتیک ، برقی و باطری خور


روش پختن سوپ جو همراه با شیر

روش پختن سوپ جو همراه با شیر

آموزش تهیه سوپ جو با شیر (سوپ شیر) آماده شده است.

 

 مطلب ویرایش شد با تشکر از لاله

 

مواد مورد نیاز:

آرد: یک دوم پیمانه

جو: پوست کنده به مقدار یک لیوان

شیر: نیم لیتر

خامه: یک فنجان

کره: ۵۰ گرم

آب مرغ: به مقدار لازم

هویج: سه عدد

جعفری خرد شده: به مقدار لازم

 

روش پختن سوپ جو همراه با شیر:

سوپ جو با شیر یکی از زیبا ترین و خوشمزه ترین سوپ هاست، البته برای پخت این سوپ دستورهای متفاوتی وجود دارد که ما در این مطلب طرز پخت به شکل مجلسی آن را آموزش می دهیم.

نکته یک: توجه داشته باشید که مقدار جو برای هر بشقاب سوپ خوری یک مشت کوچک است. پس ابتدا جو را اندازه گیری و سپس خیس کنید. اگر جو شب تا صبح خیس بخورد، سوپ طعم و قیافه بهتری پیدا می کند.

بعد از خیس خوردن، جو را درون قابلمه استیل یا سرامیکی بریزید و چند برابر آن رویش آب اضافه کنید.اگر از قبل آب مرغ آماده دارید از آن برای پخت جو استفاده کنید و در صورت نبودن آب مرغ می توان تکه های مرغ را درون قابلمه با جو بپزید. در اینصورت هم مرغ با جو پخته می شود که طعم بسیار خوبی به جو خواهد داد.استفاده از عصاره های آماده هم بسیار گزینه خوبی است. عصاره قلم گوساله نیز سوپ را بسیار خوشمزه می کند.

هویج طعم سوپ را شیرین می کند. پس فراموش نکنید که میزان هویج باید به مقداری باشد که رنگ و آب زیبایی به سوپ بدهد. بنابراین هویج را به میزان لازم در نظر بگیرید. هویج ها را نگینی خرد کنید و زمانی که جو مرحله آخر پخت را طی میکند به آن اضافه کنید.در آخر شعله گاز را خاموش کنید و ۱۰۰گرم خامه را در سوپ بریزید. سوپ را هم بزنید تا خامه در آن حل شود.

آماده کردن سس سفید سوپ که در واقع طعم دهنده اصلی سوپ به حساب می آید:

اول کره را در قابلمه آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. به آرامی شیر را به آرد اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا مطمئن شوید کاملا با هم مخلوط شده اند و گلوله ای در آرد باقی نمانده است. نمک و ادویه و مقدار کمی زردچوبه به سس اضافه کنید. توجه کنید که غلظت سس شما باید شبیه به ماست غلیظ شده باشد.زمان اضافه کردن سس به سوپ حدودا نیم ساعت قبل از سرو سوپ می باشد. زمانی که سس را اضافه کردید با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد در سوپ گوله نشود.

نکته دو: جعفری خرد شده را در پایان کار و هنگام سرو سوپ اضافه کنید تا رنگ سبز آن زیبای به سوپ تان بدهد.

نکته سه: توجه کنید که هرچه سوپ را کمتر هم بزنیم احتمال ته گرفتن سوپ کمتر خواهد بود.

رای دادن به این مطلب

درباره ی بیتا

بیتا هستم یکی از نویسنده های فرا مدل . هدف من گذاشتن بهترین مدل لباس ها و مطالب آموزشی، آرایشی برای شما عزیزان است.

2 دیدگاه

  1. سلام پس خامه چی شد؟

    [پاسخ]

    بیتا پاسخ در تاريخ آذر 28ام, 1392 12:30:

    مطلب ویرایش شد.

    [پاسخ]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *