خانه / آشپزی / روش پختن مرغ کامل بدون استخوان

ابزار برش هندوانه
کیف رولی لوازم آرایش
برچسب طراحی خط چشم
چرخ خیاطی تمام اتوماتیک ، برقی و باطری خور


روش پختن مرغ کامل بدون استخوان

روش پختن مرغ کامل بدون استخوان

در این مطلب به شما طرز تهیه مرغ بدون استخوان(به صورت کامل) داده می شود .با ما همراه باشید.

روش پختن مرغ کامل بدون استخوان:

مواد مورد نیاز جهت پحتن این غذا:

برنج پخته آبکش شده: نصف پیمانه

روغن مایع : نصف پیمانه

خلال نارنج : نصف پیمانه

خلال بادام و پسته : یک بسته کوچک

خلال هویج :یک چهارم پیمانه

مرغ : یک عدد بزرگ

نمک و آبلیمو و فلفل و زغفران به میزان مورد نیاز

روش پختن:

مرغ را بیش از پنج ساعت در نمک، فلفل و آبلیمو یا در آب نمک قرار دهید.

از زیر گردن مرغ تا انتهای دم مرغ را بریده و گوشت‌های مرغ را از استخوان جدا کنید.

دوباره مرغ را داخل آبلیمو و نمک و فلفل طعم دار کرده و خلال بادام و خلال نارنج و برنج پخته و خلال پسته و خلال هویج را درون مرغ قرار دهید و مرغ را با نخ و سوزن بدوزید. سپس قسمت بیرونی مرغ را زعفران و روغن مالیده بعد از آن:
در سینی فر مقدار کمی سیب درختیو کرفس وهویج و سبزیجات معطر و پیازچه بگذارید و مرغ زعفرانی را به همراه یک لیوان آب روی این مواد بگذارید و به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت در طبقه وسط با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.

هر 20 دقیقه یکبار به مرغ سر زده اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه کرده تا در نهایت رنگ مرغ طلایی رنگ شود.

بعد از طلایی رنگ شدن مرغ آن را از فر در بیاورید و میل فرمایید !

رای دادن به این مطلب

درباره ی بیتا

بیتا هستم یکی از نویسنده های فرا مدل . هدف من گذاشتن بهترین مدل لباس ها و مطالب آموزشی، آرایشی برای شما عزیزان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *