خانه / آشپزی / روش درست کردن دسر موس زعفران و عسل

ابزار برش هندوانه
کیف رولی لوازم آرایش
برچسب طراحی خط چشم
چرخ خیاطی تمام اتوماتیک ، برقی و باطری خور


روش درست کردن دسر موس زعفران و عسل

روش درست کردن دسر موس زعفران و عسل

 

در این مطلب روش درست کردن دسر فوق العاده مغذی و خوش طعم زعفران و عسل را آموزش خواهید دید.

 

روش درست کردن دسر موس زعفران و عسل:

مواد مورد نیاز:

عسل: دو قاشق سوپ خوری

پودر زعفران: یک چهارم قاشق مربا خوری

آب جوش :یک قاشق سوپ خوری

سفیده تخم‌مرغ: دو عدد

خامه فرم گرفته: یک پیمانه

شکر ریز :پیمانه

آب :یک پیمانه

ژلاتین: یک قاشق چای خوری

 

روش درست کردن:
زعفران را به آب جوش اضافه می کنیم و روی حرارت بخار آب قرار می‌دهیم. بعد عسل را به زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم.

خامه را به عسل و زعفران افزوده و مخلوط می‌کنیم.

سفیده‌های تخم مرغ را با دور تند همزن برقی زده تا سفید و پف کرده شود به شکلی که وقتی کاسه را بر می‌گردانیم سفیده از کاسه برنگردد.

حالا شکر را قاشق، قاشق به سفیده اضافه می کنیم و پس از افزودن هر قاشق، سفیده‌ها را یک دقیقه با هم میزنیم (با همزن) تا شکر خوب جذب شده و حالت فوم براق را به خود بگیرد.

ژلاتین را به آب افزوده و روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شود، بعد به خامه افزوده و خوب مخلوط می‌نماییم.

با استفاده از لیسک سفیده را به آرامی به خورد خامه می‌دهیم.

موس عسل و زعفران را به ظرف سرو منتقل می کنیم و دو الی سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا دسر بگیرد.

نکته: تزیئنات ظرف سرو را طوری انجام دهید (رنگ بندی تزیین) که زییایی ظاهر دسر شما چند برابر شود.

رای دادن به این مطلب

درباره ی بیتا

بیتا هستم یکی از نویسنده های فرا مدل . هدف من گذاشتن بهترین مدل لباس ها و مطالب آموزشی، آرایشی برای شما عزیزان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *