روش درست کردن موس شکلات و خامه

روش درست کردن موس شکلات و خامه

 

طرز تهیه دسر موس شکلات و خامه با فرامدل همراه باشد.

روش درست کردن موس شکلات و خامه:

مواد مورد نیاز:

شکلات چیپس شده : صد و پنجاه گرم

سفیده تخم مرغ : دو عدد

خامه صبجانه: صد و پنجاه گرم

خامه فرم گرفته: نصف پیمانه

شکر ریز: نصف پیمانه

روش تهیه:
خامه و شکلات را روی حرارت کم قرار می دهیم تا شکلات در خامه حل شده و یک دست شود. بعد کنار می گذاریم تا خنک شود. در این زمان سفیده‌های تخم مرغ را با دور تند همزن برقی می زنیم تا سفید پف کرده شود به شکلی که وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده از کاسه برنگردد. حالا شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر قاشق، سفیده‌ها را یک دقیقه با همزن می زنیم تا شکر خوب جذب شده و حالت فوم براق به خود بگیرد.

شکلات را به سفیده اضافه کرده و با لیسک به صورت چرخشی، شکلات را به خورد سفیده می دهیم حالا باقی شکلات را با خامه فرم گرفته قاطی کرده و در نهایت همه مواد را با هم به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم به شکلی  که پف سفیده نخوابد. در نهایت موس شکلات را به ظرف‌های تک نفره سرو منتقل کرده و در یخچال قرار می دهیم پس از دو یا سه ساعت دسر آماده است.

نکته: می توانید از شکلات سفید و کنجد برای تزئین استفاده کنید.

روش درست کردن موس شکلات و خامه
رای دادن به این مطلب
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید


web statistics