روش درست کردن ترشی سیر

روش درست کردن ترشی سیر

سیرترشی نوعی ترشی است که از قراردادن سیر خشک در درون سرکه تهیه می شود. این مخلوط پس از حداقل ۶ ماه آماده بهره برداری بوده و هر چه از تاریخ تهیه آن بیشتر بگذرد مرغوبتر می شود به گونه ای که مرغوبیت آن را به سن آن مربوط می نمایند و سیر ترشی هفت ساله از مرغوبیت بالایی برخوردار است(ویکی پدیا).با فرامدل همراه باشید.

مواد مورد نیاز:

سیر: دویست و پنجاه گرم به صورت پوست کنده
فلفل دلمه ای: یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ – خرد شده
سرکه: دو فنجان
شکر: صدو پنجاه گرم
خردل: نصف قاشق چای خوری – پودر شده
دانه کرفس: نصف قاشق چای خوری

روش درست کردن ترشی سیر:

حبه های سیر را در یک کاسه متوسط ریخته و حبه های بزرگ را از وسط نصف کنید(دلخواه). بعد با فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید.
سرکه و شکر را در یک ماهی تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پودر خردل و دانه های کرفس را درون یک کیسه کوچک (مانند چای کیسه ای) بپیچید و در ماهی تابه بگذارید. زمانی که سرکه به جوش آمد به مدت پنج دقیقه زمان دهید تا بجوشد. در ادامه مخلوط سیر و فلفل را اضافه کرده، اجازه دهید پنج دقیقه دیگر بجوشد و سپس کیسه را خارج کنید.
سیر و فلفل دلمه ای را در ظرف مورد نظر برای ترشی ریخته، بعد مایع باقیمانده را روی آنها بریزید.درب ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود(هوا نکشد) و بعد حداقل سه هفته قبل از سرو در یخچال یا جای سرد بگذارید.

روش درست کردن ترشی سیر
3.5 (70%) 2 votes
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید


web statistics