خانه / آشپزی / روش تهیه ترشی فلفل تند و ریحان

ابزار برش هندوانه
کیف رولی لوازم آرایش
برچسب طراحی خط چشم
چرخ خیاطی تمام اتوماتیک ، برقی و باطری خور


روش تهیه ترشی فلفل تند و ریحان

روش تهیه ترشی فلفل تند و ریحان

 

در این مطلب به آموزش تهیه ترشی فلفل تند می پردازیم با فرا مدل همراه باشید.

مواد مورد نیاز:

ریحان: چند شاخه

ترخون: چند شاخه

فلفل تند: پانصد گرم

سرکه سفید : یک لیتر

سیر: یک عدد(بوته)

روش تهیه ترشی فلفل تند :

سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشانیم . آب جوشیده را می گذاریم سرد شود سپس فلفل ها را شسته و سه روز درون این آب نمک می گذاریم . بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می کنیم تا آب شان گرفته شود. سیر رو حبه حبه پاک می کنیم . نعناع و ترخون را پاک کرده و می شوریم و می گذاریم حتما آب شان برود و خیس نباشند. ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل درون آن می گذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمان ظرف را پر کند. بعد شیشه را با سرکه پر می کنیم یک روز در آن را باز می گذاریم و بعد از یک روز در آن را محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.

روش دیگر درست کردن ترشی فلفل سبز و ترشی بامیه و نکاتی در مورد آنها:

ابتدا فلفل سبزها را تمیز بشوئید و فلفل های زده دار یا نصف شده را از فلفل های سالم جدا کنید . برای زیباتر شدن ظاهر ترشی، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه ) را با چاقو تا حدی ببرید که به کلاهک فلفل آسیب نرسد. بعد روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود .

فلفل ها را در یک ظرف شیشه ای بریزید و بین آنها چند حبه ( برای هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سیر بیندازید و روی آن را کاملا با سرکه سفید پرکنید. می توانید از انواع فلفل برای ترشی استفاده کنید.

ظرف ترشی فلفل را در جای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم خورشید نگهداری کنید و سعی کنید به مدت پانزده تا بیست روز درب ظرف را باز نکنید .

نکته مهم در مورد مدت زمان استفاده:

از بیست روز به بعد ترشی آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر میشود. ولی بعد از 7-8 ماه کم کم ترشی ها شروع می کنند به تجزیه شدن درون سرکه و کم کم بافت خود را از دست می دهد. پس بهتر است ترشی را مقداری تهیه کنید که حداکثر تا 8 ماه مصرف کنید.

ترشی بامیه :

ترشی بامیه دقیقا مثل دستور ترشی فلفل سبز تهیه می شود. بهتر است از بامیه های ریزی که معمولا در خورش مورد استفاده قرار نمی گیرند استفاده کنید که هم ظاهر ترشی زیباتر باشد و هم زود تر آماده مصرف شوند

نکته: هنگام بریدن دم ساقه های بامیه، سر بامیه ها سوراخ نشود که ترشی شما حالت لیز بودن پیدا کند. جدای ظاهر و طعم بدی که به ترشی م یدهد ماندگاری ترشی را نیز تا حد زیادی تحت تاثیر قرار می دهد. بهتر است از چند حبه سیر نیز برای این ترشی استفاده کنید .

در مورد مدت ماندگاری این ترشی : اگر در یخچال باشد ( یا جای خیلی خنک ) 5-6 ماه قابل استفاده است.

رای دادن به این مطلب

درباره ی بیتا

بیتا هستم یکی از نویسنده های فرا مدل . هدف من گذاشتن بهترین مدل لباس ها و مطالب آموزشی، آرایشی برای شما عزیزان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *