خانه / آشپزی / روش درست کردن چای زنجبیل و دارچین با آب میوه

ابزار برش هندوانه
کیف رولی لوازم آرایش
برچسب طراحی خط چشم
چرخ خیاطی تمام اتوماتیک ، برقی و باطری خور


روش درست کردن چای زنجبیل و دارچین با آب میوه

روش درست کردن چای زنجبیل و دارچین با آب میوه

در این مطلب برای شما آموزش درست کردن یک نوشیدنی گرم و آرامش بخش آماده شده است.

چای زنجبیل و دارچین با آب میوه:

مواد مورد نیاز برای هشت نفر:

آب: هفت فنجان
شکر: دویست و بیست و پنج گرم
زنجبیل: یک برش سه سانتیمتری – ریز خرد شده
میخک: سه عدد
چوب دارچین: یک عدد – شش سانتیمتری
رازیانه: یک عدد – رازیانه ستاره شکل – اختیاری
چای: چهار عدد – چای کیسه ای
آب انار: یک فنجان
آب لیمو شیرین:یک چهارم فنجان

روش درست کردن این نوشیدنی:

آب، شکر، زنجبیل، میخک، دارچین و رازیانه را درون یک ماهی تابه بزرگ مخلوط کرده، حدود یک دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل شود و به جوش بیاد.
بعد از روی حرارت برداشته و از صافی رد می کنیم. مجددا مخلوط موادمان را به ماهی تابه برمی گردونیم و چای کیسه ای رو بمدت 10 دقیقه درون مایع مان می گذاریم.
حالا چای کیسه ای را خارج کرده و آب انار و آب لیمو شیرین را اضافه کرده، هم میزنیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا برای سرو کردن گرم شود.
در صورت تمایل قبل از سرو با برش های لیمو و دارچین تزئین میکنیم.

رای دادن به این مطلب

درباره ی بیتا

بیتا هستم یکی از نویسنده های فرا مدل . هدف من گذاشتن بهترین مدل لباس ها و مطالب آموزشی، آرایشی برای شما عزیزان است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *